Våra kunder säger:

"Jag har provat många godbitar ur Melior Vitas och Danas kompetens / behandlingsmetoder för att uppnå målen för min hälsa. Allt med professionellt bemötande och goda resultat. Hos Melior Vita och Dana upplever vi en hälsofrämjande stund av avkopplande musik, goda dofter av eteriska oljor i en mysig och avkopplande miljö och till detta en skön massage för både kropp och själ!"
Angelica Andersson
"Klok, inkännande, kompetent och trovärdig. Kropp och själ får ny energi av Dana!"
Lotta Krafft
"Min kontakt med Dana och Melior Vita började för flera år sedan då jag drabbades av en utmattningsdepression. Jag träffade då henne för att göra en EIS-scanning. Med hjälp av svaren på EIS:en, Danas breda kompetens och lyhördhet, fick jag tips och olika verktyg att arbeta mig ur utmattningsdepressionen! Har sedan fortsatt att träffa Dana för nya EIS och Hjärtvariabilitetsmätningar (HRV). Alltid lika givande att träffa denna varma goa människa på mottagningen i Ängelholm som har en lugn och rofylld miljö!"
Monica Henriksson
"Mottagningen är ren och ljus. Dana är vänlig och professionell. Förmedlar sina kunskaper på ett kompetent sätt. Är ej påträngande. Lyssna och ger hemmatips!"
Marja-Leena Nilsson