Våra kunder säger:

”Dana har gjort mitt horoskop och hon är fantastisk! Mycket bra på att förklara, och nästan skrämmande mycket  i hennes tolkning som är spot on. Detta är mer än bara ett horoskop. Detta är en guide till sig själv, till det som varit och till det som kan komma, till att se möjligheter. Alla som vill veta mer om sig själv borde låta Dana göra deras horoskop!”

Jeanette

"Jag har provat många godbitar ur Melior Vitas och Danas kompetens / behandlingsmetoder för att uppnå målen för min hälsa. Allt med professionellt bemötande och goda resultat. Hos Melior Vita och Dana upplever vi en hälsofrämjande stund av avkopplande musik, goda dofter av eteriska oljor i en mysig och avkopplande miljö och till detta en skön massage för både kropp och själ!"
Angelica A.
"Klok, inkännande, kompetent och trovärdig. Kropp och själ får ny energi av Dana!"
Lotta K.
"Min kontakt med Dana och Melior Vita började för flera år sedan då jag drabbades av en utmattningsdepression. Jag träffade då henne för att göra en EIS-scanning. Med hjälp av svaren på EIS:en, Danas breda kompetens och lyhördhet, fick jag tips och olika verktyg att arbeta mig ur utmattningsdepressionen! Har sedan fortsatt att träffa Dana för nya EIS och Hjärtvariabilitetsmätningar (HRV). Alltid lika givande att träffa denna varma goa människa på mottagningen i Ängelholm som har en lugn och rofylld miljö!"
Monica H.
"Mottagningen är ren och ljus. Dana är vänlig och professionell. Förmedlar sina kunskaper på ett kompetent sätt. Är ej påträngande. Lyssna och ger hemmatips!"
Marja-Leena N.
"Alla behöver en dos av Dana-magi! Aromamassagen idag var helt fantastisk och Dana är en underbar människa! Tusen tack!"
Anne A.
"En känsla av lugn infinner sig när man kommer in och man vet att man blir väl omhändetagen av Dana!"
Gunilla L.
"Fick en fantastisk genomgång på ett väldigt tydligt o pedagogiskt sätt, vilket gjorde det lätt att förstår. Miljön bidrar också till att skapa en behaglig stämning. Rekommenderar varmt ett besök."
Lisen L.
"Jag är väldigt nöjd. En varm, mjuk och totalt avkopplande behandling."
Ann-Charlotte L.
"Jag gillade verkligen mötet med Dana. Hon var både vänlig, inlyssnande och respektfull samtidigt som hon förmedlade och kunde hålla fast vid sin egen kunskap på ett sätt som för mig förmedlade en trygghet och tillit till att hon var förankrad i sin kunskap."
Michael